Wat

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Het is altijd fijn om te weten waarmee je al dan niet terecht kunt bij een begeleider op psychosociaal gebied. Misschien heb je al eens op een website gekeken zoals die van de thuisarts om te ontdekken wat er met jou aan de hand is. Soms zijn er situaties die met langdurige stress hebben te maken, maar waar een behandelend therapeut meer voor je kan betekenen dan een professional zoals ik. Of er blijkt meer aan de hand te zijn dan alleen op psychosociaal gebied.

Om je een idee te geven, waarvoor je wél bij me terecht kunt, geef ik je hieronder wat voorbeeld situaties:

  • Je bent erg moe of hebt ander (lichamelijke) klachten die ervoor zorgen dat je weinig energie hebt;
  • Over langere tijd signaleer je dat jouw reacties naar anderen vanuit stress voortkomen, zoals geïrriteerdheid, huilerig, gespannen, angstig, boos;Waarvoor kun je bij mij terecht?
  • Piekergedachten zijn je niet vreemd;
  • Je slaapt minder goed en of je leeft op de automatische piloot e.d.;
  • Het gevoel op een eiland te zitten en dat je er alleen voor staat;
  • Je hebt een verlies geleden en weet niet hoe hiermee om te gaan. Denk hierbij aan werk, reorganisatie, fusie of ontslag;
  • Verlies van je gezondheid;
  • Je hebt iemand verloren door overlijden;
  • Het gevoel dat alles je te veel is.

Herken je één of meerdere van bovengenoemde situaties?

Wat jouw situatie ook is, we kunnen in het eerste contact verkennen waar je last van hebt of waar je tegen aanloopt. Je zal merken dat door zo hardop met elkaar over jouw situatie te praten, je zelf alweer meer zicht krijgt op dat wat je wilt. Mijn ervaring is dat we beiden in dat eerste gesprek al ontdekken of ik voor jou de juiste persoon ben ... Op de contactpagina heb ik een tip voor je hoe je het eventueel vanaf nu aan zou kunnen pakken en wat hierbij overwegingen kunnen zijn.

Wil je alvast in zicht hebben wat mijn werkwijze is, dan kun je een kijkje nemen op de volgende pagina.

Via het contactformulier kun je aangeven hoe ik je kan bereiken. Dat kan zowel via de mail of telefonisch.

Verlieservaring of langdurige stress binnen een team

Het kan zijn dat er sprake is van tegenslag binnen het team of hoge werkdruk. Bovendien kan een team ook erg worden geraakt door een verlieservaring. Op mijn andere website https://theavanzwieten.nl/voor-wie-team/ staat meer informatie over veranderwensen binnen het team. Als veranderkundige heb ik ruimschoots ervaring opgedaan met teamontwikkeling.