Reviews

Feedback en reviews

Reviews op mijn website kunnen misschien net dát zetje zijn voor de zoekende vraagsteller. Uiteraard is ieder er vrij in om achteraf nog een review te schrijven. De afstemming tijdens de sessies en de eventuele reviews, helpen mij om goed te kunnen blijven reflecteren op mijn werkwijze. Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen op te schrijven wat mijn procesbegeleiding voor jou heeft betekend.

Dank aan jullie, die het vertrouwen hebben gehad mij een poosje mee te laten lopen op jullie pad. Jullie mondelinge feedback tijdens de sessies en/ of dat wat jullie delen in de review, is van waardevolle betekenis.

Ben je op zoek naar professionele begeleiding?

Misschien helpen de onderstaande reviews jou over de drempel heen te stappen. Ik nodig je uit verder op mijn website te kijken en contact met me op te nemen.

Ik heb Thea leren kennen als een zeer betrokken en kundige professional.
In haar aanwezigheid voelde ik me veilig en in staat om een aantal ‘puzzelstukken’ uit mijn leven nader te bekijken.
Ze hielp me focussen op mijn gevoel, waar ik ‘van nature’ vooral gericht ben op denken en doen.
Ze zette daarbij verschillende, soms verrassende werkvormen in en stelde de juiste vragen, die zo goed aansloten dat ik volgende stappen kon zetten.
Ze gaf me zo inzichten en handvatten om te veranderen, waardoor er nieuwe kansen en oplossingen zijn ontstaan in mijn relaties met belangrijke anderen. 
 
Hartelijk dank Thea, voor jouw bijdrage aan mijn reis. 
In korte tijd wist je een nieuwe beweging te bewerkstelligen en mijn gezichtspunten te verrijken.
Ik stel me zo voor dat je voor veel mensen een waardevolle tochtgenoot kan zijn.”


Karen

====================================

“De sessies met Thea zijn erg fijn. 
Thea neemt de tijd, straalt rust uit.
Ik heb gemerkt dat de gesprekken en oefeningen mij heel veel rust en inzicht hebben gebracht.
Fijn om op deze manier begeleid te worden.”

Monique