Contact

De eerste mondelinge kennismaking is ongelofelijk belangrijk en zinvol, voordat je überhaupt kan bedenken of je met iemand verder wilt. Dit geldt in ieder geval voor mij en ik ga ervan uit dat het voor de meeste anderen hetzelfde zal zijn. Een stem, het (oog)contact, de energie die je oppikt van de ander…. Voel je vertrouwen in de ander, ervaar je ruimte om jezelf te mogen zijn? Eigenlijk geldt dat voor beide kanten.

Jij wilt waarschijnlijk in of na dat eerste contact pas echt van mij weten hoe ik werk en er dan wellicht een nachtje over slapen alvorens te besluiten. Je wilt je toch op je gemak voelen wanneer we aan de slag gaan. Het is tenslotte geen broodje dat je koopt en weggeeft wanneer je het niet lekker vindt.

Op mijn beurt wil ik het gevoel hebben dat ik echt iets voor jou kan betekenen. Ik wil kwaliteit leveren en de ander echt verder kunnen brengen. Voelen en intuïtief weten dat ik de juiste voor je ben of dat je beter terecht kunt bij een ander. Eerlijkheid vanaf het eerste moment, daar sta ik voor.

Dus, ben je na het lezen van de website benieuwd wie ik ben, schroom niet en bel. Dat eerste contact kan telefonisch of we maken een afspraak om elkaar te ontmoeten, online of face to face.

Je kunt mij bereiken op M 06 52006106 of via het contactformulier.

Mijn praktijk heb ik in Alphen aan den Rijn en Aalsmeer of op een andere locatie in overleg.

KvK nr. 34160855 | LinkedIn | Btw-id NL0012,72.149 | Website Teamontwikkeling | Reviews